Jongeren-Yogatreat voor 15-18 jarigen

Hoi, ik ben Ilona en geef yogales. Lichaamsbewustzijn vind ik super interessant en heeft mij al veel gegeven in mijn wording tot de vrouw die ik nu ben. Vanaf mijn 16e liep ik tegen lichaamsbewustzijn in negatieve zin aan. het heeft jaren geduurd voor ik mijzelf in de spiegel aankeek en zag wie ik echt ben. zonder enkel te kijken naar mijn heupen, mijn buik en mijn benen omdat ik daar toen iets van vond en het nooit goed genoeg was. Samen met mijn hooggevoeligheid, heb ik via yoga, meditatie en veel bewustwording geleerd, mijn lichaam te accepteren zoals het is. Te houden van wie ik ben. Van binnenuit, om naar buiten toe te stralen. Ook is mijn lichaam nu mijn belangrijkste wegwijzer voor mijn intuïtie.

Your body knows it all!

Grenzen en shinen
Voelen is een rode draad in mijn yogalessen, omdat daar de enige echte verbinding tot jezelf ligt. Van binnenuit, ontdekken, waar je lichaam haar grenzen heeft en daardoor ook leren accepteren dat dit prachtige lichaam, je je hele leven lang voedt, brengt, geeft, laat ervaren, laat verbinden, laat doorbreken en super blij laat zijn en super precies aangeeft… wat het nodig heeft. En je op die manier ook steeds gemakkelijker aanvoelt, hoe het met je gaat, wat je nodig hebt, wanneer je even je rust nodig hebt, en wanneer er volop geshined kan worden. Your body knows it all!

Het idee is ontstaan, om een lange yoga les van 1.5h aan te bieden aan meiden tussen de 15 en 18 jaar. Om eens kennis te maken, met wat yoga is, hoe het aanvoelt en wat het je kan geven, als je je van binnenuit gaat voeden met heel veel liefde voor jezelf. Hoe je zelfbeeld positief kan veranderen. Je mindset ook positief mee kan veranderen.

Programma
In die 1.5 uur mag je het volgende verwachten:
♥ Een meditatie van ongeveer 10 minuten, praktisch, die je ook kunt oefenen in je dagelijks leven;
♥ Een vinyasa flow yogales van circa 35 minuten, waarin we bewegen op het ritme van de adem. het is een creatieve, vloeiende sequence op fijne zachte muziek, die iets weg heeft van lounge;
♥ Een yin yoga sequence van circa 35 minuten waarin we meditatief en stil in zittende en liggende yogaposes Zijn, we houden houdingen ongeveer 3 minuten aan. Geen enkele spier gebruiken we, dus heerlijk diep ontspannen;
♥ Een eindontspanning van circa 10 minuten en een kopje thee
alles in een kleine groep van maximaal 8 personen.

Datum: nieuwe datum volgt
Tijd: 10.00 – 11.30 uur
Investering in jezelf: € 22,50
Locatie: Ilona Lucia Yoga & Reiki, Grendelplein 13, Valkenburg
Registratie:  stuur een mail naar info@ilonalucia.com. Je plek is dan gereserveerd. Je plek is definitief na het voldoen van de betaling. Deze gegevens ontvang je per email na je reservering.