Embodied flowtm met Margôt Kuiper
vrijdag 7 februari

Leer voelen wat jouw lichaam vertelt. In deze workshop Embodied Flow™begeleid ik jou en de groep vanuit de kennis van lichaamsgerichte technieken van o.a. Somatic Yoga, Authentic Free Movement in ondersteuning met ademhaling, meditatie en de filosofie achter dit bijzondere system.  

Embodied Flow™ is uniek en geeft de ruimte om te ervaren hoe je bewuster verder wilt groeien, jouw expressie te bevrijden en krachtiger te staan. Elke workshop is uitzonderlijk door de samenstelling van de mensen in de groep. Deze avond zal je dichterbij brengen en vertrouwen geven naar de daadwerkelijk transities die we ondergaan vanuit een creatieve flow. Transities zijn essentieel verbonden vanuit beweging en spelen een rol om ons lichaamsbesef te versterken. 

“To Embrace the full aspect of the human experience through a multitude of ways of expression and movement.” | Embodied Flow™
Co-Creators Tara Judelle & Dr Scott Lyons 

Positieve effecten
Meer rust in het hoofd

 Lichaamsbesef en harmonie versterken tussen lichaam en geest
 Stress ontladen, waardoor we beter kunnen ontspannen
 Therapeutisch, bevrijdend, creatief
 Bewustzijn en Flow vergroten

Note: When there are non-Dutch speaking participants this workshop is given in English and Dutch explanation is offered whenever needed.

FOTO: Boaz Timmermans

Over Margôt Kuiper
Al op jonge leeftijd kwam Margôt in aanraking met de klassieke dans en bewegingskunst. Zo volgde zij haar opleiding aan de Koninklijke Ballet School van Antwerpen. Door deze bijzondere weg te bewandelen voelde ze na jaren toegewijde danstraining, discipline en hoge verwachtingen de leergierigheid naar een diepere behoefte om beweging te benaderen vanuit een holistische kijk. Dit vond ze in de School van Embodied Flow™ van Tara Judelle en Scott Lyons. Om de weg naar verbinding en intrinsieke, intieme relatie tussen lichaam en geest te bestuderen. De weg naar embodiment.

Vandaag de dag is Margôt de eerste Certified Embodied Flow™ Teacher +500h in Nederland en België. Ze wordt geapprecieerd door haar creativiteit en weet als geen ander hoe ze Flow moet laten bewegen in haar werk. De kunstvorm en het lichaamsbewustzijn die zij belichaamt en vertaalt naar het docentschap en binnen de yoga zal andere ontroeren en begeleiden naar de intieme relatie naar ons unieke zelf. “Mijn taak en missie binnen Yoga en al mijn somatisch werk als Embodied Flow™Teacher is om de mensen te begeleiden, te inspireren en te helpen verder te navigeren op het pad naar embodiment. Het terug contact maken vanuit het lichaam op een veilige manier. Door het bewustzijn te versterken vinden we meer kracht en mogelijkheid om onze innerlijke beweging te voelen en tot expressie te brengen. Beweging is essentieel in transformatie en nodig in het proces naar het bereiken van een wezenlijk gevoel er te mogen zijn.” Margôt heeft haar professionele achtergrond als gediplomeerd danser Bachelor Dansdocent Conservatorium Antwerpen 2014 Bachelor Danstheater Uitvoerend Hoge School voor de Kunsten 2011 Koninklijke Balletschool Antwerpen 2007 Advanced +500h Embodied Flow™ Somatic Movement Therapy. Haar werk heeft de volledige aandacht voor Healing Arts, Somatic work en Body-Mind (re)connection als professioneel dansdocent, danstherapeut en Embodied Flow Teacher™ Naast wekelijkse lessen geeft ze ook verdiepende workshops en retreats.

Datum: vrijdag 7 februari
Tijd: 19.00 – 21.30 uur
Investering in jezelf: leden € 35,-/ niet-leden € 37,50
Locatie: Ilona Lucia Yoga & Reiki, Grendelplein 13, Valkenburg
Registratie: stuur een mail naar info@ilonalucia.com. Je plek is dan gereserveerd. Je plek is definitief na het voldoen van de betaling. Deze gegevens ontvang je per email na je reservering.