Ontdek de kracht van Yoga Nidra (Yogaslaap) na een heerlijke lange Yin Sequence met Marieke
Zondag 5 januari 2020

Kom na de feestdagen terug naar je kern en start het jaar met zelfzorg. Laad op met yin voor verzachting van lichaam en geest en yoga nidra om contact te maken met je innerlijke zelf en een intentie te zetten voor het nieuwe jaar.

Opbouw van de 2 uur
We gebruiken de yin houdingen om naar diepe ontspanning toe te werken en kiezen houdingen die kalmeren en zich richten op het hartgebied. De ruimte die mag ontstaan, is een ideaal startpunt voor yoga nidra (30 minuten). Deze op zichzelf staande practice onderga je liggend met een volledig ontspannen lichaam, maar alerte geest. De systematische, geleide meditatie betekent letterlijk vertaald ‘yogaslaap’, je blijft echter wakker terwijl je geest tussen een staat van waken en slapen begeleid wordt. Deze staat ervaar je normaal alleen in diepe slaap en is zo herstellend dat een uur nidra wordt vergeleken met 4 uur slaap.

Voordelen van yoga nidra:
Het helpt je je onderbewuste op te schonen en uit zich in betere concentratie, gesterkt immuunsysteem, creativiteit en beter en diepere slaap.
Een belangrijk onderdeel is het zetten van een positieve intentie. Plant een zaadje in je geest die door de diepe ontspanning toegankelijker is voor verandering. Wat wil jij graag voor jezelf uitnodigen in 2020?

Wees welkom op zondag 5 januari van 10.00 – 12.00u in de warmte van Ilona’s mooie plekje in Valkenburg.

Datum: zondag 5 januari 2020
Tijd: 10.00-12.00 uur
Docent: Marieke Vliegen
Investering in jezelf: leden € 30,00/ niet-leden € 32,50
Locatie: Ilona Lucia Yoga & Reiki, Grendelplein 13, Valkenburg
Registratie: stuur een mail naar yogilona@gmail.com. Je plek is dan gereserveerd. Je plek is definitief na het voldoen van de betaling. Deze gegevens ontvang je per email na je reservering.

Dit event is een co-creatie van Marieke Vliegen en Ilona Lucia Wijnands:
www.ilonalucia.com
www.mariekeyinyoga.com

Liefs van Marieke en Ilona