Yogaverwendag met Nathalie en Ilona in Sint Truiden (B)
♥  Zondag 15 maart 2020

1-daags yogaretreat
Een hele dag gevuld met yoga, meditatie, ademhaling, goed en gezond eten en vooral veel vrijheid en aandacht voor verbinding met jezelf. Voelen hoe lichaam en geest opladen, juist door een dag op afstand van drukte te zijn. Even loslaten en enkel focussen op jezelf. In een stille, groene omgeving, waar bloesems bomen vullen, de geur van vers fruit je tegemoet komt, en vogels hun speelruimte innemen met vrolijk gekwetter. Zijn je ogen al langzaam dichtgevallen, en droom je even weg? En wat als, dit geen droom is, maar werkelijkheid is en je enkel hoeft te  kiezen voor een dagje voor jezelf?

Waar?
In mooi Sint Truiden (B) staat ons yogahuis, dat we de hele dag tot onze beschikking hebben en waar je volledig vrij bent te gaan, zitten en staan waar je wilt. In het huis, bevindt zich de prachtige yogaruimte van Nathalie Jacques van Yogastudio 02. Rust en eenvoud ademen de sfeer. Precies zoals we onze yogadag vorm willen geven. Samen met Ilona Wijnands van Ilona Luca Yoga & Reiki, vullen beide yogadocenten op een geheel eigen wijze de dag. Dichtbij de eigen natuur, dichtbij de eigen yogavormen die hen dichter bij henzelf bracht.

Wie is Nathalie?
Enthousiast en vooral eclectisch zoals haar man haar onlangs omschreef. Ze kan ruimte innemen maar tegelijkertijd vanuit vertrouwen veel ruimte laten. Een zot warm iemand die mensen kan meeslepen in haar enthousiasme en tegelijkertijd heel veel verdriet kan voelen door onbegrip. Een eigenwijze vrouw die genot en passie uitstraalt, iemand die niet terugdeinst voor een uitdaging en alles uit alles haalt…ook uit de stilte. Door een geweldige overgave en impulsiviteit nam ze nogal eens te veel hooi op haar vork en zo kwam ze yoga tegen om terug in verbinding te gaan met zichzelf.


Wie is Ilona?
Niet in een hokje te vatten. Vooral veel ruimte gevend én ook zelf veel ruimte nodig. Lief, zacht en doch vol kracht, intuïtief ondernemend, creatief, verbindend, grappig, introvert met een sterke hang naar ondernemen. Een soms erg uitdagende combinatie van yin en yang, die haar volop in leven laat voelen. Vol passie omdat ze doet , wat ze dolgraag doet: mensen via haar aanstekelijke rust en eenvoud, in verbinding brengen met hun eigen kracht en intuïtie. Hoe? Via yoga, ademen, mediteren, schrijven, energiewerk, delen en gewoon mens zijn. 

Wat ontvang je allemaal op de dag?
Lekker veel ruimte en vrijheid, het huis en de tuin staan tot je beschikking, boeken overal…
Yoga door Nathalie en Ilona   
Bewust ademen
Meditatiemomenten
Energie en inspiratie
Een gezonde uitgebreide lunch die je mag eten in gezelschap van de groep of op jezelf buiten in de natuur
Onbeperkt thee, koffie, water, fruit
Een cadeau als her – INNERING op het einde van de dag

Yogavormen?
Yoga: yoga is in verbinding gaan met jezelf, het NU… we kijken wat de groep en de dag ons brengt qua vorm, rust, dynamisch, yin, restorative, meditatief, … door aanvoelen, bouwen we de dag samen op, we bespreken thema’s die leven op dit moment bij de groep en spelen hierop in.
Aan de hand van een anatomische prent en wat reflectievragen zoeken we naar de fysieke en mentale behoeftes van de groep en werken hiermee verder doorheen de dag. 

Voor wie?
Voor als je zin hebt in een verwendag én voor de yogabeoefenaar. 

Aantal deelnemers?
13

Praktische informatie
Dag en tijd: zondag 15 maart 2020, 9.30h – 16.30h 
Investering in jezelf: € 125,00 p/p inclusief eten, drank en verwenpakket
Locatie: Yogastudio O2 in Sint Truiden (B), Metsterenweg 122
Aanmelden en vragen: gemakkelijk en snel via info@ilonalucia.com 
Na je reservering ontvang je een mail met de betaalgegevens. Na betaling is je plek definitief.

Veel liefs,
Ilona & Nathalie